З Новим роком иа Різдвом Христовим!

Уже лунають фінальні акорди 2021 року і зараз саме час згадати яким був цей рік для кожного з нас. ✨
😉 Ми не будемо підбивати підсумки, адже наша справа продовжується, а рік, що минає, – це тільки черговий етап з озеленення та благоустрою району.
12 місяців були динамічними та контрастними, сповнені новими викликами і завданнями, що вимагають творчого підходу, компетентності і відповідальності. Але разом з тим ми отримали новий досвід, широкі можливості, відкрили нові шляхи для реалізації творчих задумів.
Цей рік подарував Деснянському району новий затишний🌳 парк з водними об’єктами вздовж просп. Р. Шухевича, який став лауреатом Національної Премії з ландшафтної архітектури та садового дизайну у категорії «реновація та ревіталізація».
Також з’явився новий сквер ім. В’ячеслава Веремія 🌾між будинками по просп. В. Маяковського, 15-Б та вул. Оноре де Бальзака, 14, збагатився зеленими насадженнями парк «Муромець»🌳🌿, став затишнішим сквер біля кінотеатру «Кіото»🌲, змінила свій вигляд транспортна розв’язка по вул. Милославська🌷 і це тільки частина виконаних робіт. Попереду ще багато планів, ідей та рішуче налаштування для їхнього втілення у життя.
Ми вдячні кожному, хто протягом року підтримував нас, робив конструктивні зауваження, давав доцільні поради, вносив цікаві пропозиції. Ми завжди стараємося для наших мешканців і нам важливо отримувати відгуки про нашу роботу. ☑️
Ми щиро вітаємо усіх з Новим 2022 роком! Бажаємо кожному міцного здоров’я, особистого щастя, затишку та достатку в родині. Хай Новий рік принесе нові можливості й перспективи, сили та наснагу для їх реалізації і найголовніше, мир на всій землі! З Новим роком та Різдвом Христовим!🎁🎄✨