Зламана ялинка.

Це дві фото ялинки зроблені з інтервалом в один місяць. Кожного разу напередодні новорічних свят ця хвойна красуня була чи не найголовнішою ялинкою парку з водними об’єктами вздовж просп. Р. Шухевича, прикрашеною яскравими вогниками. Мешканці найближчих будинків збиралися тут зустрічати новорічні свята, проводили час з рідними та близькими, робили гарні фото, ділилися враженнями та й просто спілкувалися, бо тут завжди було святково та красиво. І от питання: кому заважала улюблениця троєщинців?
 
😡Днями верхівку ялинки було зламано, тепер вона має ось такий вигляд. Ми вже не ведемо мову про порушену естетику парку, найстрашніше те, що постраждав стовбур і це завдає неабиякої шкоди дереву. Відновити рослину після таких ушкоджень вже неможливо – дерево перестає рости та розвиватися, зростають ризики ураження небезпечними хворобами та припинення його життєвого циклу.
 
☝️Шановні мешканці, ми розуміємо, що інколи хочеться випробувати свої сили і витратити накопичену енергію, тому для цього практично в кожному парку обладнані сучасні спортивні майданчики з вільним доступом. Будь ласка, випробовуйте свої сили у спеціально відведених для цього місцях і без шкоди для природи. Дерева, урни, лави та інші елементи благоустрою створені для затишку і комфорту. Давайте поважати працю один одного і зберігати наш район затишним, адже тут наш дім.