На Співочому полі відкрилася унікальна виставка квітів «Чарівний український міф».

На Співочому полі відкрилася унікальна виставка квітів «Чарівний український міф». Запрошуємо зануритись у Чарівний український міф.
Квіткова композиція КП УЗН Деснянського району м. Києва на виставці квітів – «Дух Весни. Донька матінки-Землі». Весна це дух-володар однієї з чотирьох пір року. Одна українська легенда називає Весну, Літо й Осінь рідними сесрами, які потсійно живуть у боротьбі з лихою бабою Зимою. Образ весни поетизований – це юна красуня з розпущеними косам, у розкішному віночку, сплетеного з квітів. Її символи-обереги – це крилаті вісники-птахи. Народна уява створила поетичний образ Весни як красуні “паняночки, яка десь у садочку вишиває рушник”. І живе вона або в лісі буйному, а чи в лузі квітучому, а може у полі широкому. Наша композиція надихає Вас та подарує приємні враження, життя відкриє нові грані, а настрій заграє усіма кольорами квітів!
Години роботи: з 9:00 до 21:00, без вихідних.
Адреса: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»).
Вхід: дорослий квиток – 50 грн., дитячий – 25 грн.
Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вхід безкоштовний.
Захід триває: з 17.08 по 16.08.