Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування!!!

Колектив КП УЗН Деснянського району м. Києва вітає усіх, хто своєю працею забезпечує роботу підприємств, життєдіяльність міст і сіл, створюють належні умови проживання та побуту населення. Перш за все завдяки комунальникам з року в рік змінюється загальний вигляд нашого рідного міста: він стає більш чистим, впорядкованим, освітленим, зеленішим та квітучим. 
Ваша повсякденна праця починається у той час, коли більшість жителів ще не прокинулась, а також часто не помітна, але без вашої турботи неможливо уявити життя наших громадян.Завдяки вашій наполегливості, працьовитим рукам та мудрості, незважаючи на всі негаразди сьогодення, стабільно забезпечується водою, підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, проводиться благоустрій та озеленення вулиць, надаються послуги з ремонту побутової техніки, взуття, одягу тощо.
Від вашого професіоналізму і сумлінності залежить загальний соціальний настрій.
Зичимо вам і вашим близьким миру, міцного здоров’я, хорошого весняного настрою, наснаги, злагоди, щастя і світлого майбутнього, ініціативи й діловитості у виконанні професійних завдань.
Зі святом Вас!