У п’ятницю,21 грудня, на території Печерського ландшафтного парку відкрився перший в Україні Цитрусовий фестиваль.

Співоче поле перетворилося на унікальну новорічну локацію: королівство апельсинів та лимонів, з яких побудують казкові замки. Всього для виставки використано більше 120 тон фруктів, кожен з яких буде вкладений замість цегли при будівництві замків. Тут ви зможете побачити домівки Гаррі Поттера, Рапунцель, Аладіна, Робін Гуда, графа Дракули, тамплієрів, тощо. Кожна цитрусова будівля сягатиме 3-5 метрів у висоту. 
«Наш креативний колектив любить створювати та вражати мешканців і гостей столиці оригінальними та сучасними ідеями, що підтверджується багатьма виставками на Співочому полі, новими парками та скверами», – зазначила очільниця КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова і закликала поринути у хвилю феєричних вражень та розваг.
І це ще не все! У програмі унікального новорічного фестивалю: експозиція у кризі, цитрусова ялинка, вхідні лимонні арки, резиденція цитрусового Санти, новорічна пошта побажань та сувенірні крамнички. І, звісно ж, улюблені новорічні розваги: катання та snowtubing траси для дорослих та дітей.