Запрошуємо зануритись у чарівне місто Амстердам

Квіткова композиція КП УЗН Деснянського району м. Києва  на виставці тюльпанів «Навколо світу» -Нідерланди. Амстердам.

Запрошуємо зануритись у чарівне місто Амстердам – Амстердам зачаровує всіх. Якщо ви досі не були на Співочому полі, то мерщій туди.

Години роботи виставки: 10:00 – 21:00.
Захід триває: з 27.04 по 27.05.
Адреса: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»).

Вартість вхідних квитків: 50 ₴ – дорослий та 25 ₴ – дитячий. (Безкоштовний вхід – дітям до 7 років та пільговим категоріям населення: пенсіонерам, людям з інвалідністю, чорнобильцям, учасникам бойових дій).

Нідерланди. Амстердам.

Амстердам зачаровує всіх своєю палітрою Ван Гога, ідилічними каналами з плавучими будинками та тюльпанами. Факти, які, ми впевнені, вас здивують: – 30 квітня, в День Королеви, все місто чепуриться у королівський помаранчевий колір. – 55% жителів Амстердаму говорять на трьох і більше мовах. – Колись дуже давно місто майже дало свою назву Нью-Йорку. Голландська колонія Нью-Амстердам була перейменована у Нью-Йорк у 1664 році. – в Амстердамі є цілий район з 1800 плаваючих будинків, які розраховані на 45000 мешканців. Деякі з них розміщені на спеціальних сваях. – Амстредам – велосипедна столиця світу: більше 1 мільйону велосипедистів використовують жителі міста, і їх кількість збільшується з кожним днем!